Fulltime commercial op 3FM voor Halo3

Radio 3FM heeft zich prachtig laten inpakken door de marketingmachine van Microsoft. Na vrijwel elke plaat – 3FM is namelijk een muziekzender, al vergeten ze dat zelf nog wel eens – wordt reclame gemaakt voor Microsofts Halo 3 en de XBOX.

De luisteraar kan de nieuwe Halo-versie winnen door het beantwoorden van een of andere belachelijk eenvoudige vraag. Met een beetje mazzel krijgt hij of zij er ook nog een XBOX bij of zelfs een uitnodiging voor de premiere van de nieuwe game. Leuke actie, maar door dit elke vijf miuten opdringerig en constant te melden, is deze week één lange commercial voor Microsoft.

En dat in ruil voor een paar dvd'tjes en enkele XBOX'en die Microsoft toch vrijwel niets kosten. De commerciële zenders kunnen hier nog wat van leren.

Lees ook:Microsoft komt met Xbox app voor Windows Phone en iPhone
Lees ook:Pech met die Xbox
Lees ook:Xbox 360 met iPhone op afstand besturen
Lees ook:Ook XBox met Blu-ray
Lees ook:Microsoft legt design Xbox One uit (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>