Pech met die Xbox

Halo 3 is nog maar nauwelijks gelanceerd of de eerste problemen rond de nieuwe MS-game kondigen zich al weer aan. In de V.S. zijn de eerste Halo-dvd's al weer teruggebracht naar de winkel, omdat er krassen op staan.

Krassen, Xbox, dat is een bekend verhaal, dat was toch opgelost door Microsoft? Ja, maar ditmaal ontstaan de krassen in de stalen behuizing van het schijfje.

Microsoft meldt vandaag in een perspericht dat het zich serieus op de Europese markt gaat richten. Europa is voor de game-markt interessanter dan thuismarkt V.S. Games zullen in de toekomst op dezelfde dag of zelfs eerder in Europa dan in de V.S. worden gelanceerd.

Moeten wij ons gevleid voelen? Zoekt Microsoft niet gewoon een andere regio uit om haar nieuwe producten te testen? Europeanen als proefkonijn? Over een paar jaar leest een Amerikaanse gamer op het blog van Time Magazine een artikeltje over krassen op de schijfjes van Halo 4. Gelukkig, denkt hij, het is in Europa…

Lees ook:FLUP: 3FM verkoopt z’n ziel…
Lees ook:Fulltime commercial op 3FM voor Halo3
Lees ook:Bedreigingen uit de tweede wereld
Lees ook:Nieuwe Nederlandse uitgever Gamious ambitieus
Lees ook:Open XML of ODF – rellen, complotten en intimidatie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>