Apple iPhone: de Vista-versie brengt geen geluk

Een Beta-versie is een testversie, een Vista-versie is een te vroeg gelanceerde versie boordevol problemen. Microsoft heeft niet het octrooi op Vista-versies, ook Apple kan er wat van met de nieuwe iPhone.

Eerst is het ding te hacken, dan komt er een reparatiepatch waardoor het ding nog beter te hacken is. Met veel bombarie moet de wereld horen dat de iPhone geweldig is, maar Europa mag lang wachten. Gelukkig. Stiekem heeft een handelaartje in Brabant het apparaat ergens ingekocht en heeft de simlock verwijderd. Je kunt 'm kopen met een tweejarig Telfort-abonnement voor 189 Euro.

Wat krijg je daarvoor? De unieke kans om mee te doen met de collectieve schade-eis van Amerikaanse iPhone-bezitters van 2,6 miljard dollar. Apple zou het gebruik van software van andere bedrijven tegenhouden en er kunnen alleen ringtones op die bij iTunes worden verkocht. Microsoft-praktijken van Steve Jobs.

Neelie Kroes heeft in elk geval weer wat te doen als bazin van de Europese mededingingsautoriteit.

Graag verwijs ik nog even naar dit filmpje. Misschien wil je dan toch zo'n begerenswaardige iPhone. 

Lees ook:Acht mensen kochten de 1000-dollar iPhone App
Lees ook:Windows XP veiliger met beperkte rechten
Lees ook:Apple door de bocht: ook anderen mogen iPhone-software maken
Lees ook:Miljoen exemplaren iPhone 3GS verkocht in drie dagen: ook software-update populair
Lees ook:iPhone 4 en iPhone 3 GS komen er met iOS 6 bekaait af

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>