Apple Mac volgens de Windows-methode

Vandaag heb ik me ten doel gesteld zelf een Mac Pro samen te stellen volgens de specificaties van Apple. Dus eigenlijk zoals veel mensen een Windows-machine kopen: kast kopen, onderdelen erin stoppen, klaar. Op zich niet moeilijk.

Dit zijn de specificaties voor een doorsnee (magere) Mac Pro. De meest uitgebreide kost ongeveer 13.000 Euro.

Om te beginnen moet dat goedkoper kunnen dan de 2499 die Apple voor zo'n doos onderdelen vraagt. Daarna begint de kruistocht om - tegen de wens van Apple in - op legale wijze hier MacOs Tiger of Leopard op te installeren.

Ik houd u op de hoogte. 

Lees ook:Microsoft verlaagt prijzen Vista
Lees ook:Nieuwe iPod Nano kost Apple 33 euro
Lees ook:MacOs X wel op Intel, niet op de pc
Lees ook:Samsung Galaxy Player gaat strijd aan met iPod
Lees ook:Apple verkoopt nu zelf simlockvrije iPhone 4 en iPhone 3GS

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>