Microsoft leest en verandert uw gedachten

Microsoft doet geregeld onderzoek naar nieuwe vindingen, maar wil wel dat de uitslagen correct zijn. Vandaar dat het bedrijf nu een patent heeft aangevraagd op een vinding waarbij van de tester een EEG (elektro-encefalogram) wordt gemaakt tijdens het testen. Zp wordt het resultaat in elk geval niet van buitenaf beïnvloed.

Microsoft wil namelijk zelf invloed uit kunnen oefenen. Dat wil het bedrijf in Redmont zo graag dat het een joint venture is aangegaan met Best Buy & Co, zeg maar de Kieskeurig van de V.S. Doel: promotie van MSN op Best Buy. Kijk dan heb je nog eens invloed op de mening van de testende consument.

Lees ook:Gerucht: Kieskeurig niet keurig gevuld
Lees ook:Google: opdringerige Jehova
Lees ook:IPhone hot, Zune not!
Lees ook:Windows Vista-gebruikers kunnen terug naar Windows XP
Lees ook:Microsoft zoekt haar gelijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>