IBM maakt WiFi 100 x sneller

IBM en MediaTek hebben een WiFi-technologie ontwikkeld die tot 100 keer sneller is dan de huidige WiFi-standaard van 54 Mbits. Met 2,5 gigabits per seconden kan zelfs de huidige netwerkstandaard (1 gigabit) deze nieuwe WiFi-snelheid niet meer bijbenen.

Het razendsnelle chipje is ook nog eens piepklein. 

Helaas moeten we nog even geduld hebben, want het duurt nog ongeveer drie jaar voordat er producten met deze snelheid op de markt komen. Of een concurrent van IBM moet natuurlijk eerder iets in elkaar zetten. 

Lees ook:iPhone 5 overtreft Samsung Galaxy S III met dataverkeer
Lees ook:Vista SP1 nu te downloaden
Lees ook:Ziggo: weer een ilusie rijker?
Lees ook:Hulp nodig met de computer? Bel niet uw zwager!
Lees ook:Einde blauwe envelop in zicht: belastingaangifte voortaan via internet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>