Enthousiast tegen wil en dank

Tegen wil en dank ben ik ineens enthousiast voor een commercieel concept. Jawel! Het gaat over de actie van LG om het gezicht van Nederland vast te leggen. Het leuke van deze actie is (naast het feit dat LG ermee adverteert op mijn weblog) dat er op die manier een soort beeld van 'de Europeaan' ontstaat. In blog en beeld. Want de actie wordt in meerdere Europese landen uitgevoerd.

(bron foto: http://www.nut-olst.nl) 

LG gaat met die actie overigens een zware uitdaging aan. Was het niet onze prinses Maxima die zei dat er geen doorsnee Nederlander bestaat? Zou het LG wel lukken om de Nederlander op de gevoelige plaat, en in een goed weblog, vast te leggen? We wachten af. Doe mee aan deze web-actie, want leuk is-ie.

Lees ook:De Europeaan in beeld, dankzij LG CityClickers
Lees ook:Kim Kardashian furieus om getwitterde foto’s
Lees ook:Kerst bij iTunes: 12 dagen lang gratis apps en muziek
Lees ook:Lego bouwen op de iPhone – video
Lees ook:12 dagen gratis van Apple, vandaag: Snowboard Hero (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>