Lees dit: Manon Thomas

Zielig, triest en pathetisch. Niet Manon Thomas, die ziet er nog puik uit voor haar leeftijd en hoeft zich nergens voor te schamen. Ja, voor het feit dat ze haar pc zo slecht beveiligd had. Daardoor  deelde Manon Thomas d'r fotootjes met iedereen. Maar verder niet.

Manon naakt Zielig is het feit dat er nog steeds zoveel zoekacties zijn naar de foto's van Manon Thomas. Wat is dat toch dat iedereen daar naar wil kijken, als zoiets in de publiciteit komt. Wil men massaal zien hoe Manon er in haar nakie uitziet? Is het leedvermaak, geilheid of afgunst?

Ik weet het niet. Ik weet alleen maar, dat dit artikeltje beter bekeken
wordt dan een veel interessanter artikel over Linux of Web 2.0.
Waardoor? Doordat het woord Manon Thomas in de titel, in de hyperlink
en enkele malen in het artikel zelf staat.

Want zo werkt internet. Ik
had net zo goed een artikel kunnen maken over de juridische consequenties van het afstoten van Unix-rechten door SCO aan York Capital Investments. (Dat afstoten gaat overigens niet door, waardoor de kans op nog meer rechtszaken betreffende Unix-patenten vrij klein is geworden.) Als er maar Manon Thomas in de slug, de titel of de URL staat, komen er ineens bijzonder veel bezoekers op af. Tegen hen kan ik zeggen: gefopt!

Maar je kunt allemaal nog even apie kijken, want dit filmpje is ondanks de advocatenbrieven van Manon nog steeds niet van het web verwijderd: Bron: vkmag.com.

Lees ook:Smakeloosheid is de hit – Manon Thomas en 2 Girls 1 Cup bewijzen het
Lees ook:Manon Thomas for ever
Lees ook:Is er leven na Manon Thomas?
Lees ook:Verliefd op Manon Thomas
Lees ook:Had Joran Manon Thomas vermoord…

1 Reacties // Reageer

One thought on “Lees dit: Manon Thomas

  1. Joris

    Heb je nog nieuws over Manon Thomas?

    Ik moet ook maar eens linkje met mijn materie bedenken, valt niet mee… Welke goeie Nederlandse band huurt haar vandaag in voor een videoclip?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>