Verliefd op Manon Thomas

Ik geef het ruiterlijk toe: na het zien van de foto's en het geile badfilmpje (hier te zien) ben ik verliefd geworden op Manon Thomas. Niet gewoon verliefd – al is ze een lekker ding – diep, diep verliefd.

Manon heeft alle kwaliteiten die ik in een vrouw zoek: om te beginnen ziet ze er lekker uit, maar bovenal weet ze hoe ze via free publicity zichzelf weer op de kaart van de BN-ers te zetten. In één klap is Manon terug van weggeweest. En wat een entrée heeft ze gemaakt.

Elke dag druppelt er iets over de hele foto-affaire de media in.
Eergisteren beet ze als een diva van zich af. Met zoveel venijn, dat de
meeste foto's direct van het web verdwenen. Gisteren was het dat ze veel bijval
kreeg – een Telegraaf-verhaaltje. Vandaag bijt de diva opnieuw hard om
zich heen: ze gaat schadeclaims indienen bij iedereen die een foto van
haar gepubliceerd heeft.

Vandaar weer even een foto van haar op mijn weblog. Ik verlang er naar haar in levende lijve te ontmoeten. Zij daagt mij voor de rechter. Ik ga op mijn knieën en smeek haar om… om ook voor mij de marketing te gaan doen.

Wat een campagne, wat een free publicity, wat een exposure. Wat een vakvrouw. Maar morgen is er weer een dag. Ik weet nu al wat ik morgen over haar ga publiceren. Want elke medaille… 

Lees ook:Smakeloosheid is de hit – Manon Thomas en 2 Girls 1 Cup bewijzen het
Lees ook:Manon Thomas for ever
Lees ook:Lees dit: Manon Thomas
Lees ook:Manon Thomas moet borstvergroting, vindt Google…
Lees ook:Is er leven na Manon Thomas?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>