Manon Thomas, ik maak het uit

Einde serie over Manon Thomas. Ik wilde iets bewijzen en al mijn trouwe en vooral minder trouwe lezers waren getuigen. Internet is een broedplaats van vuigheid en achterklap. Zonder porno en zonder de sleutelgatmentaliteit zou internet niet hebben bestaan in z'n huidige vorm. Internet zou niet meer zijn dan een wetenschappelijk speeltje, een saaie tekstbron voor data-uitwisseling.

foto manon thomas

Bron foto: flickr. Maar toegegeven: ze is een lekker ding, maar wel zwaaaar geretoucheerd.

Bewijs: het bezoekersaantal is dankzij een reeks van verhaaltjes over Manon Thomas, die zich daar ongevraagd en mar ongetwijfeld vrijwillig voor leende, verveelvoudigd. Allemaal hits op Manon Thomas. Vooral de borstvergroting deed het goed.

Kortom: JULLIE ZIJN ALLEMAAL VIESPEUKEN… maar wel heel erg welkom op mijn weblog natuurlijk. 

Dankzij Manon Thomas heb ik in vijf dagen een maandomzet aan reclame-inkomsten gedraaid.

Dank je Manon. Maar… ik maak het uit. Onze liefde mag niet. Ik ben bij veel lezers van dit weblog door de mand gevallen. Ze hebben door dat ik alleen maar over jou schrijf voor de hits en niet vanwege mijn liefde voor jou. Al is die wel echt natuurlijk…

Ik moet jou dus opofferen voor belangrijker zaken. Nieuwe Media.

En niet zeiken!!! 

Maar eerlijk is eerlijk: deze hele proeftuin van berichten over Manon Thomas ging wel degelijk ergens over: nieuwe media.

 • Over het feit dat tekstgerelateerde advertenties soms tot rare combinaties kunnen leiden.
 • Over het feit dat internet het geheugen van een kudde olifanten heeft, wat op lange termijn tot beschadiging van iemands imago kan leiden.
 • Over de impact die een goed opgezette free-publicitycampagne kan hebben (ik beweer niet dat Manon dit zo heeft bedoeld): veel exposure zonder één cent uit te geven.
 • Over het feit dat internetbezoekers makkelijk misleid kunnen worden in zoekmachines door een aantal succesvolle sleutelwoorden in de slug van een artikel of website te zetten.
 • Over de consequenties van slechte beveiliging van een computer of een Wifi, waardoor de inhoud van je pc ineens op straat of, erger nog, op internet kan liggen.

Kom dus niet aan met: je stukkies gaan nergens over: De reeks Manon Thomas bewijst hoe groot de impact van kleine dingen kan zijn door de grootsheid van het medium internet.

Iedereen die dus reageerde op mijn artikeltjes met opmerkingen als: het gaat nergens over… jullie waren dus blijkbaar niet op zoek naar Nieuwe Media, maar naar Nieuwe Roddels of sappige details over Manon Thomas. Klaag dus niet bij mij maar steek dus hand in eigen boezem, en maak daar dan weer sappige foto's van voor op het web.

Tot slot richt ik mijn laatste woorden tot ManonThomas zelf. Ik bied je mijn diepste verontschuldigingen aan dat je onderwerp was van deze cursus Nieuwe Media. Soms heb je de werkelijkheid nodig om een pointe te maken. Jij bent die werkelijkheid. Ik hoop voor jou dat deze nachtmerrie snel voorbij raast.

Lees ook:Is er leven na Manon Thomas?
Lees ook:Lees dit: Manon Thomas
Lees ook:Had Joran Manon Thomas vermoord…
Lees ook:Manon Thomas moet borstvergroting, vindt Google…
Lees ook:Oeps, bijna vergeten: Lieke van Lexmond d’r naakfoto’s

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Manon Thomas, ik maak het uit

 1. Arno

  Stop talking out of your ass

    /   Reply  / 
 2. Hanna

  Oehoe, meneer komt erachter dat sex een populair onderwerp is op het net. Das al een aantal jaartjes bekend hoor jongen. Haha.

    /   Reply  / 
 3. Joris

  Nog twee personen die totaal niet snappen waar dit over gaat. Sufbollen. Mooie actie, Victor!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>