Red de wereld, maak een YouTube’je

Elk jaar komen grote denkers (ahum: Bill Gates zit er ook bij) uit de hele wereld bij elkaar in Davos, Zwitserland. Daar praten ze en denken ze na over hoe de wereld verbeterd kan worden. Ik zou denken: stort je bankrekening ergens leeg in Afrika en stop met economisch kolonialisme, maar dat is te makkelijk.

Dit jaar kan iedereen meedenken en een vraag aan de denktank stellen via een YouTube-filmpje. Heb je eein briljant idee of een brandende vraag, zet het met je Webcam op YouTube en verbeter zo de wereld.

Lees ook:TOP 5 Beste YouTube in 2007
Lees ook:Elke minuut wordt er 48 uur aan video geupload naar YouTube
Lees ook:YouTube censureert video Madonna
Lees ook:BumaStemra wil weblogs plukken
Lees ook:In 2011 op YouTube dagelijks 3 miljard video’s bekeken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>