Blogger gevangen in pedo-netwerk

Zo voelt het… Tussen de pedoclubs, anti-pedoclubs en anti-anti-pedoclubs is een vete gaande. De inhoud zal ik u besparen, maar de vorm niet.

Een aantal anti-pedoclubs probeert op elke plek die ze op internet kunnen vinden hun vete uit te vechten. Wie plaatste het filmpje van Yvonne op Flurl? Doet er niet toe (wat mij betreft) maar mijn weblog wordt nu door beide kampen bestookt met posts.

 

Vervolgens jat Pedo-site Martijn.Org een artikel van mijn weblog, dus ik maak daar een kort weblogje over. Anti-pedoclub SKS meent hiermee aan te moeten tonen hoe fout Martijn is en jat dus dat andere artikel van mijn weblog. Anti-SKS-club weet-ik-veel-hoe-die-heet is zo aardig dit mij te melden, maar ook alleen maar door SKS weer te fucken.

Alsof ik onderscheid maak tussen wie mijn teksten mag jatten. Plagiaat is en blijft plagiaat. Het maakt mij niet uit of dit door Martijn of de Koningen gebeurt. Feit is wel dat ik mijn naam liever op de site van de Koningin tegenkom dan op de site van Martijn.

Enfin, vandaag, op eerste Kerstdag, sta ik op het punt een aantal IP-adressen permanent en volledig op dit weblog te blokkeren. Niet lezen, niet posten. Doe ik daar goed aan? Ik weet het niet.

Oproep aan alle pedo's, anti-pedo's en anti-anti-pedo's 

Beste pedo's anti-pedo's en anti-anti-pedo's, doe me een lol, bewijs me dat ik niets hoef te blokkeren door geen posts meer over jullie vete op mijn weblog te zetten, en door geen content meer te jatten. Je vergalt mijn kerst, mijn humeur, maar je verpest vooral mijn vertrouwen in diegenen die zich tegen de walgelijke uitwassen van de mensheid verzetten.

Inmiddels richt ik een bond op tegen misbruik van bloggers… 

Lees ook:Pedo-site Martijn.Org misbruikt mijn tekst en mijn naam
Lees ook:Protest tegen anti-homo-app in App Store van Apple
Lees ook:Scouting wil pedolijst delen
Lees ook:Vreemde reclame bij filmpje over pedo-jager Yvonne van Hertum
Lees ook:Het geilste kijkcijferkanon

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Blogger gevangen in pedo-netwerk

 1. beheer.sca

  Je humeur is uitstekend (kuch)

    /   Reply  / 
 2. informatie

  citeren is geen plagiaat

    /   Reply  / 
 3. Victor

  Je moet wel weten wat citeren is, voordat je het woord in de mond neemt. Dus even een cursus citeren voor beginners: Jantje beweert: “blablabla”. Dat is citeren.

  Lukraak tekst kopiëren en plakken is iets anders. Dat heet jatten. Maar het verbaast me niet dat mensen die de grenzen van betamelijkheid niet automatisch voelen, dat mensen die liefde verwarren met kindermisbruik, ook het verschil tussen jatten en citeren niet kennen.

    /   Reply  / 
 4. Cpt. Iglo

  “Inmiddels richt ik een bond op tegen misbruik van bloggers…”

  Is dat nog wat geworden, met die bond?

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>