K.I.T.T. de Knight Rider is terug, maar is hij gay?

K.I.T.T., de onafscheidelijke partner van Michael Knight in de tv-serie Knight Rider schijnt gay te zijn. De serie komt terug op de buis, zo heeft de NBC aangekondigd. De teaser is aardig.

De vraag die de fans al twee jaar bezighoudt, wordt dan misschien beantwoord: is K.I.T.T. gay? David Hasselhoff wierp deze suggestie op in een van z'n vele pogingen om weer eens zonder stuk in z'n kraag in de publiciteit te komen.

K.I.T.T. was natuurlijk een Jules Verne achtige kijk op de auto van de toekomst, die inmiddels behoorlijk lijkt te kloppen. Het geouwehoer komt voor rekening van de TomTom. Maar ook de auto-stuurinrichting is niet meer zo ver weg.

K.I.T.T. was in feite ook de eerste auto die van draadloos internet gebruikmaakte om research te doen, voordat er uberhaupt internet en draadloos bestonden.

De discussies over het uit de kast komen van K.I.T.T. worden in alle hevigheid gevoerd op tal van fora rond de tv-serie. K.I.T.T. was erg gevoelig, creatief en zelfs emotioneel. K.I.T.T. was bovendien de enige die Michael thuis mocht brengen (wat meer over Michael zegt overigens). Maar hoe zit het met dat vriendinnetje dat K.I.T.T. ergens in de serie korte tijd gehad heeft?

De nieuwe K.I.T.T. lijkt bijna te macho om gay te zijn. Interessanter is natuurlijk hoe de makers van de nieuwe serie de auto van de toekomst voor zich zien. Wat kunnen ze bedenken wat er nu nog niet in een auto zit?

Lees ook:Michael Nicht en zijn trouwe KUTT
Lees ook:Record bezoekers in 1 week: Internet People
Lees ook:Samsung komt met nieuwe premiumlijn: Galaxy F krijgt alumium behuizing
Lees ook:Nogmaals Night Rider. Hij komt echt terug – 2 trailers
Lees ook:Winnaars CityClickers On Tour

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>