Elektronisch bed voor 50.000 Dollar

Een bed voor 20.000 tot 50.000 dollar, maar dan wel met allerlei elektronica erin, zoals een automatische snurk-en-kantel-sensor, draadloos internet, temperatuurregeling, een iPod-dock, surround sound, een lcd-projector en DVR (digitale radio-ontvanger). Een ding is zonde, de meeste tijd op een bed breng je slapend door; je merkt dan zo weinig van die 49.000 dollar die je teveel betaald hebt voor een matras. Bekijk het filmpje.

Het enige dat nog mist is de elektronisch opblaasbare…

De Consumer Electronics Show in Las Vegas – momenteel bezig – zorgt voor het nodige nieuws op het gebied van gadgets. Dit is een van de leukste. Maar Amerika maakt momenteel ook kennis met de Heineken Thuistap, een nouveauté!

Lees ook:Bestuur je iPhone of Senseo je gedachten
Lees ook:Actiefilm The Chase | Intel’s nieuwe processor in 2 minuten
Lees ook:Tablets: Google komt er aan | Honeycomb = Android 3.0
Lees ook:Heineken met Google in campagnes voor mobiel internet
Lees ook:Lachen met… Jimmy Fallon en de hype rondom Susan Boyle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>