Steve Jobs hekelt Microsoft Zune

De Zune, Microsofts concurrent voor de iPod, is volgens Jobs een grote mislukking.  "Do you even know anyone who owns a Zune?" vraagt Jobs in een interview bij de CNBC.

Jobs is blijkbaar in een winning mood, want in hetzelfde tien minuten durende interview haalt hij niet alleen de Zune onderuit, maar beweert ook meteen dat Apple het gewonnen heeft van zowel Blu-ray als HD-DVD.Het Apple iTunes online movie rental programma is in Jobs ogen de echte winnaar van de strijd tussen Blu-ray en HD-DVD. De zilveren schijf is passé, meent Steve Jobs.

 

Lees ook:BBC maakt aansprekende documentaire over Steve Jobs
Lees ook:Microsoft Zune blijft flinterdun
Lees ook:Overleden Apple-oprichter Steve Jobs groot vernieuwer
Lees ook:Standbeeld voor Steve Jobs
Lees ook:Actiefiguur Steve Jobs van de baan

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Steve Jobs hekelt Microsoft Zune

 1. Anonymous

  Haha kerel heeft wel een grote fantasie om te zeggen dat Blu-Ray alleen al heeft verloren van die zogenaamde ‘Apple iTunes online movie rental’. Nog nooit van gehoord? Steve Jobs, keep dreaming on;)

    /   Reply  / 
 2. Victor

  Steve Jobs ego is erg groot…

    /   Reply  / 
 3. Margriet

  De iPod van Apple is zeker een leuke uitvinding , ik heb er binnen 1 jaar tijd een stuk of 3 “versleten”. De ene ging na plm. 6 maanden kapot , het vervangende exemplaar hield er na 3 en een halve maand mee op. Al snel hoorde ik , dat ik zeker niet de enige was bij wie de iPod een vroegtijdige dood was gestorven.
  Het zijn zeer gevoelige apparaatjes en m.i ook niet helemaal schokbestendig.
  Jobs stelt er kennelijk een eer in om (geflopte)artikelen van Microsoft af te kraken , maar dan moet hij wel zorgen dat er op zijn eigen artikelen niks aan te merken is.Zelf heb ik nooit een Zune in bezit gehad , wellicht is dat apparaat omslachtig in gebruik, maar misschien is de “houdbaarheid” wel stukken beter dan van de iPod ??

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>