Zelfmoord na internet-chat: een korte cursus

Een viertal Vlaamse jongens heeft afgelopen vrijdag na een uitgebreide chat over zelfmoord geprobeerd zelfmoord te plegen. Alle vier de pogingen mislukten. Misschien hadden ze de instructievideo niet goed bekeken:

Grof? Ach ja. Het leven is grof en internet draagt daar zo z'n steentje aan bij. Gelukkig is er altijd de relativerende lach die het leven dragelijk maakt, zelfs op een zondagochtend. Bovendien, het kan altijd groffer, of is het grover? Ik weet het niet meer…

Lees ook:TOP 5 Het beste op het web in 2007
Lees ook:Discussie op Twitter na zelfmoord Tim Ribberink
Lees ook:Wat seks? Liever m’n iPhone!
Lees ook:KPN en Hi maken mobiel internet en smartphones duurder
Lees ook:Afscheidsbrief Tim Ribberink geen hoax

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>