Mental power, zonder Uri Geller

Een doorbraak op technologisch gebied, zo mag deze neuroheadset best genoemd worden. Daarmee staat de computer aan de vooravond van een nieuwe interface met haar gebruiker; het menselijk brein. De neuroheadset koppelt een menselijk brein vrijwel direct aan het computerbrein en maakt daarmee muis en toetsenbord op termijn overbodig.

Het beeldscherm is nog wel nodig, want voorlopig werkt de elektroencephalograaf in éénrichtingsverkeer: van het brein naar de pc. Andersom is nog niet mogelijk, maar is natuurlijk een kwestie van tijd. 

Lees ook:Muis-zuiger
Lees ook:Google lanceert Body Browser
Lees ook:The Pirate Bay niet geblokkeerd
Lees ook:LCD om te aaien
Lees ook:iPhone 6 krijgt ook beeldscherm aan zijkant (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>