Much ado about nothing (2)

De niet-bestaande film van Geert Wilders houdt juist de nieuwe media massaal bezig. Zo is er een website waar mensen hun mening over deze film kunnen geven. Vreemd, een mening geven over iets dat niet bestaat. De uitbater weet in elk geval commercieel nog te verdienen aan Fitna.

Dan is er een oproep aan iedereen om de rest van de wereld te laten weten, dat de film van Wilders ook alleen van Wilders is. Dus niet van of namens de Nederlandse regering maar gewoon van één enkel haatzaaiend mannetje dat graag in de voetsporen van Theo van Gogh wil treden: Www.WildersIsNotHolland.com 

Deze website laat zich niet uit over de inhoud van de film, maar meldt alleen maar aan de rest van de wereld dat Wilders slechts een klein fragmentje van een veelkleurige Nederlandse samenleving is. De website is één grote petitie die iedereen kan ondertekenen.

Inmiddels loopt het storm op de website en dat is dan weer een goed teken. Haat is er al genoeg in de wereld.

Tot slot klinkt op tv slechts één gezond geluid over deze hele affaire en wel van een NRC-columnist Henk Hofland, die zich evenmin inhoudelijk over de film kan uitlaten, maar wel de volgende mening ventileert:

Wilders brengt met de lange vooraankondiging van zijn film heel veel Nederlanders in gevaar, maar niet zichzelf. Wilders wordt immers zwaar beveiligd. Hef die beveiliging van Wilders nu eens op zodat hij zelf ook de gevolgen van zijn eigen daden kan ondervinden. 

Lees ook:Vrijheid van meningsuiting is mislukt
Lees ook:Geachte premier, is een knikje wel voldoende?
Lees ook:Geert Wilders’ vrijheid van meningsuiting
Lees ook:Wilders film uitzending op Moslimomroep, maar geband op het web
Lees ook:LiveLeak en PVV-site meteen plat

1 Reacties // Reageer

One thought on “Much ado about nothing (2)

  1. jan

    Waarom moet Wilders bewaakt worden? Stof om na te denken…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>