Met pensioen

Ging ik een maand geleden 'met pensioen' bij het MBO waar ik lesgaf, deze maand mag ik 'met pensioen' als computerboekenschrijver. Mijn laatste computerboek komt komende week uit mijn Windows-pc. Daarna: geen computerboeken meer.

Geen boeken meer over Windows, dus geen Windows meer nodig. De Linux-lezers alhier die mijn zware guerilla-strijd met Linux hebben meegelezen, snappen natuurlijk meteen wat dat betekent: Windows eruit en Linux, sorry, MacOs erin. Jippy. Maar eerst dus nog even dat boek af. Niet het boek dat hiernaast staat, maar een leuke internetgids voor senioren.

Lees ook:Linux, zwaar ruk: leuk voor later
Lees ook:LinuxOS, WindowsOS, MacOS, VictOs
Lees ook:Tribal usership Windows tegen de rest van de wereld
Lees ook:Denktank wil pc’s zonder OS
Lees ook:Linux steelt van Windows

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>