Geen enkele internetprovider wil Fitna

Geen enkele hostingprovider zal Wilders' anti-Moslim-film Fitna willen hosten. Niet om inhoudelijke redenen, maar op praktische gronden. Nu Network Solutions de site fitnathemovie.com uit de lucht heeft gehaald, zal Wilders opnieuw moeten gaan leuren met zijn haatzaaiende filmpje (als dat filmpje uberhaupt bestaat).

Door de langdurige en wereldwijde publiciteit rond deze film, is hosting van Fitna vrijwel onmogelijk geworden. De verwachte traffic op de film is inmiddels zo groot, dat er geen serverconfiguratie te maken is (of eigenlijk te betalen) die de verwachte piekbelasting aankan.

Ik vraag me af of Wilders beseft hoe ontzettend veel geld hij kwijt zal zijn aan de traffic op deze film. Dat loopt bij mondiale belanstelling al gauw in de tienduizenden euro's. Komt nog bij dat hij zijn 'simpele' site niet kan hosten op een tientjes-pakket zoals dat nu bij Network Solutions was afgesloten.

Dat zal ook eerder de reden zijn waarom NS de site van Wilders uit de lucht heeft gehaald, en niet de spelregels rond de inhoud van de site. Als Fitna gepubliceerd wordt, springen bij Network Solution de stoppen eruit en ligt er beduidend meer plat dan alleen Wilders' site.

YouTube en MetaCafe

Eigenlijk is er nog maar één mogelijkheid voor Wilders. Fitna publiceren op sites als YouTube en MetaCafe. Niet onder één gebruikersnaam, maar onder tientallen en dan ook nog met verschillende titels. Kijken hoelang het duurt voor Google het filmpje verwijderd heeft.

Wilders is zijn eigen bananenschil

Wilders heeft zijn film wereldwijd goed gepromoot, maar daaraan lijkt zijn snode plannetje ook vroegtijdig te sterven. Geen omroep wil Fitna uitzenden, geen provider wil hosten, kortom: verspreiding van de film wordt bijzonder moeilijk.

De enige manier is verspreiding via het netwerk van enge vriendjes van Wilders. Die kunnen op vele anonieme accountjes bij YouTube en dergelijke het filmpje verspreiden.

Lees ook:Wilders film uitzending op Moslimomroep, maar geband op het web
Lees ook:LiveLeak en PVV-site meteen plat
Lees ook:Much ado about nothing (2)
Lees ook:The Man Without a Facebook | Vrienden zoeken in real life
Lees ook:Schism gepaste reactie op Fitna

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Geen enkele internetprovider wil Fitna

 1. Aart de Leuw

  Geen enkele internetprovider wil Fitna

    /   Reply  / 
 2. Budi Anwar

  his anti-moslem movie..??
  i did not buy it dude..
  it didnt work..
  try harder..

  No Regards,
  Budi

    /   Reply  / 
 3. sand

  Maybe He Try To Make’m World War 4

    /   Reply  / 
 4. Victor

  Knap, als je een Nederlandstalig artikel kunt lezen en dan in zo slecht Engels kunt reageren.

    /   Reply  / 
 5. metin

  Allah cezan─▒ versin ┼čerefsiz!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>