Schism gepaste reactie op Fitna

We konden erop wachten: een reactie op Fitna. En de reactie is gepast. Beelden die we allemaal kennen: Amerikaanse soldaten die tien minuten lang klaarkomen op twee gevangenen. Stukken uit de Bijbel waarin tot geweld opgeroepen wordt. Stukken uit documentaires waarin kinderen uitleggen dat ze opgevoed worden om te strijden voor Christus, om oorlog te voeren tegen diegenen die 'The Truth' niet hebben.

Even schokkend als Fitna, omdat ook in deze film een vergrootglas wordt geplaatst boven de walgelijke uitwassen van onze beschaving, die wel anders, maar zeker niet beter is dan 'die andere ' beschaving.

Klik op Lees verder voor het filmpje.

Lees ook:Geen enkele internetprovider wil Fitna
Lees ook:Update: jongen aangehouden na bedreiging op social media
Lees ook:Vreemde reclame bij filmpje over pedo-jager Yvonne van Hertum
Lees ook:Wilders film uitzending op Moslimomroep, maar geband op het web
Lees ook:LiveLeak en PVV-site meteen plat

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Schism gepaste reactie op Fitna

  1. Victor

    …ja, en???

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>