Manon Thomas is back – de naaktfoto’s

Manon ThomasManon Thomas is terug in de media. Hoewel mijn liefde voor haar nooit beantwoord werd, blijf ik stiekem hopen… In De Volkskrant doet ze nu een boekje open over haar naaktfoto's.

Met heel veel spierballentaal en regelrechte dreigementen richting schrijvers van Geen Stijl en Nu.nl, die de naaktfoto's aanvankelijk publiceerden. Manon, welkom terug op mijn weblog…

Het volgende citaat spreekt boekdelen: ‘Ik heb deze periode trouwens ongevraagd allerlei gevoelige informatie gekregen over jongens van Nu.nl en GeenStijl. Als ik wil, kan ik ze morgen kapot maken. Maar dat zou ik nooit doen. Dat past niet bij mij.’

Lees ook:Manon Thomas heeft gewonnen
Lees ook:Is er leven na Manon Thomas?
Lees ook:Had Joran Manon Thomas vermoord…
Lees ook:Verliefd op Manon Thomas
Lees ook:Manon Thomas, ik maak het uit

1 Reacties // Reageer

One thought on “Manon Thomas is back – de naaktfoto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>