Blogger Monique Lindeboom in tv-spot

Onze eigen Monique Lindeboom is met haar weblog onderdeel van een tv-spotje van Olaz. Monique heeft op haar Beauty.Blog.nl een review staan over een Olaz-product. Het reclamebureau van Olaz gebruikt dit weblogje als aanbeveling voor het product. Waarmee maar weer bewezen is dat weblogs een steeds belangrijker plek innemen in het medialandschap.

Lees ook:Is er leven na Manon Thomas?
Lees ook:Microsoft verlaagt prijzen Vista
Lees ook:De Taj Mahal swaffelen
Lees ook:Heling op internet? Online aangifte doen is een ramp
Lees ook:Vakpers vindt Apple iPad beste product van 2010

1 Reacties // Reageer

One thought on “Blogger Monique Lindeboom in tv-spot

  1. Gerrit

    Wat een doorgestoken kaart. Ik weet zeker dat dit allemaal een vooropgezet plan is en Monique gewoon door Olaz gevraagd is om dat stukje te schrijven. Denken ze bij Olaz dat hun klanten overal in trappen ofzo?

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>