Online koffie proeven met George Clooney

De opening van een nieuw kantoor met winkel is een mooie gelegenheid om een fijne nieuwe koffie aan te schaffen. Een espresso-apparaat bijvoorbeeld, in plaats van zo'n grote pleur-pot.

De ondrinkbare Senseo-drab met van die koffieslets valt als eerste af en werd unaniem naar de vuilnisbak verwezen. Een goed en smakelijk alternatief is Nespresso, dachten we. Alleen het proeven werd een beetje moeilijk. Dat moest via internet…

Eerst maar eens naar de Makro, want daar is een groot assortiment aan koffie-apparaten voor klein en groot verbruik. Een reeks van minstens tien verschillende Nespresso-apparaten werd daar aangeboden. Allemaal even mooi en even prettig te bedienen en bovendien van perfecte kwaliteit, want Krups (ook wel Magimix – subliem Amerikaans merk).

Ook eens kijken wat die koffie eigenlijk kost, dus de koffie zelf opgezocht in dezelfde Makro. Tientallen meters koffie, eindeloze hoeveelheden Senseo, maar geen Nespresso. Desgevraagd kon zelfs de heftruckchauffeur van de Makro mij vertellen dat Nespresso niet verkocht wordt, maar via internet – www.nespresso.nl – moet worden aangeschaft.

Proeven via internet

Koffie proeven via internet, koffie kopen via internet, die maar liefst 31 cent per kopje gaat kosten! De keuze was snel gemaakt: een veel duurderd espresso-apparaat (ook Krups) en de vrije keuze aan goede koffiebonen. Die halen we wel bij Geels en Co in de Warmoesstraat.

Lees ook:Samsung Galaxy III S komt er aan
Lees ook:TV: alsof de tijd stil staat
Lees ook:Geen iPhone in Nederland
Lees ook:Samsung Galaxy Note 3, Nokia Lumia 1020, iPhone 5S of HTC one? (video)
Lees ook:Kopje koffie betalen met je smartphone | Starbucks app

1 Reacties // Reageer

One thought on “Online koffie proeven met George Clooney

  1. Martin

    Online koffie proeven kan ook met koffiebonen hoor! Flexibel abonnement op koffie enveloppen, meer dan 20 soorten koffie, gewoon door de brievenbus.

    Online koffieproeverij: http://www.mijnkoffiepost.nl

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>