Nieuw computerblog

Nieuwe media is een breed  begrip. Zo breed, dat de computerliefhebber op dit weblog niet echt aan z'n trekken kwam. Om die reden komt het weblog Computer.Blog.Nl vanaf vandaag online.

Computer.Blog.Nl is een 100% computerblog. Het weblog bevat artikelen over computerhardware, -software en besturingssystemen. Natuurlijk houdt Computer.Blog.Nl het nieuws nauwgezet bij, maar de inhoud is vooral praktisch en gericht op de eindgebruiker en de nieuwsgierige hobbyist die geen behoefte heeft aan lange technische artikelen of mooie reclamepraat uit persberichten.

Computer.Blog.Nl laat onderwerpen als internet, mobieltjes of gamecomputers over aan andere gespecialiseerde Blogs, zoals Games.Blog.nl en NieuweMedia.Blog.Nl. Kortom: veel snoertjes, chips, bytes, applicaties en natuurlijk de War of the Operating systems, waarin Linux, Apple en Windows de degens kruisen.

Dat weblog maak ik niet alleen. Het wordt voornamelijk geschreven door Francisca Fouchier, auteur en co-auteur van een aanzienlijke lijst computerboeken en – bovenal – begiftigd met het geduld om zelfs de grootste digibeet te leren computeren. 

Lees ook:Nieuwe Media dipsaus
Lees ook:Passieve software kost bizar veel stroom
Lees ook:DirectX 10: nieuw OS-platform
Lees ook:Linux: Na het zuur, het zoet
Lees ook:Ook Dell gaat vreemd van Microsoft

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuw computerblog

  1. Stephan

    Toegevoegd aan mijn feeder

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>