Nieuwe Computerblogger gezocht

Door privé-omstandigheden kan Francisca Fouchier helaas niet langer bloggen op het zusjeblog van deze blog, namelijk de Computerblog. Omdat Blog Online de bezoekers niet zonder computernieuws wil laten zitten, zijn we hard opzoek naar een vervanger. Heb jij een ruime interesse in computers?  Dan is dit echt iets voor jou! Je volgt al het nieuws over computers. Je weet het in een context plaatsen en je weet er zodanig over te bloggen, dat er reacties van bezoekers komen. Daardoor ontstaat er een community op je blog van mensen, die je interesse in het thema delen.

Je bent niet meer dan een half uur á uur per dag kwijt aan het bloggen.

Bij blog.nl krijg je:

* Toegang tot een gebruiksvriendelijk CMS

* Professionele begeleiding met o.a. een helpdesk

* Veel exposure voor je berichten

* Een enthousiaste club van geïnspireerde bloggers

* Een maandelijkse vergoeding, die kan oplopen tot enkele honderden euro’s

Jij zorgt voor de inhoudelijke invulling van de blog. Blog.nl regelt de technische en commerciële kant in de vorm van banners, advertorials en sponsoring. Hoe meer bezoekers je blog trekt, hoe hoger de opbrengsten zijn. Omdat je blog deel uitmaakt van een groot netwerk, heb je vanaf het begin al veel bezoekers. Het bloggen levert naast een leuk zakcentje ook veel contacten en naamsbekendheid op in de Nederlandse modewereld. Doe er dus je voordeel mee!

Over Blog.nl

Blog.nl is het grootste Nederlandse platform van thematische weblogs. Vrijwel alle bloggers hebben een journalistieke achtergrond. Momenteel bestaat het netwerk uit meer dan 90 titels en blog.nl trekt maandelijks 2 miljoen bezoekers. Meer informatie vind je op  http://blogonline.blog.nl/over-blognl

Reacties graag zo spoedig mogelijk naar [email protected] o.v.v. Nieuwe ComputerBlogger. Geef aan, waar je passie voor computers uit blijkt. Voeg je CV toe, waaruit blijkt dat je een journalistieke achtergrond hebt of dat je een relevante opleiding volgt.

Lees ook:Nieuwe Media Blog zoekt nieuwe blogger!
Lees ook:Word jij de nieuwe Nieuwemediablogger?
Lees ook:Is Nederland het bloggen moe?
Lees ook:Live Bloggen in het Blogtheater
Lees ook:Ode aan de blogger met Sex, Blogs & Rock-'n-Roll

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Computerblogger gezocht

 1. redlightvalley.com

  While in the eco-friendly areas, you might be provided initiative.
  This works the best if you’re the Underworld race, but also will work as Person, or
  Tauren. The questing is mounted on the main story.

  my blog wow gold farme (redlightvalley.com)

    /   Reply  / 
 2. elo league of legends

  You may also chat to your friends while playing. Do not get stuck paying for a lot of extras that you may get on one disc afterwards!
  In many places you can find video game shops that buy and sell gaming items.

  My site elo league of legends

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>