Kamer van Koophandel lanceert LinkedIn-variant ‘Hallo!’

Ben je ondernemer en wil je graag contact leggen met andere ondernemers om ervaringen en ideeen uit te wisselen? Dan kun je natuurlijk terecht bij een zakelijk sociaal netwerksite als LinkedIn, maar voor wie liever met beide benen in de klei staat heeft de Kamer van Koophandel nu een kaaskop-variant ontwikkeld: ‘Hallo!‘. Uiteraard is niet iedereen blij met dit initiatief, en is de eerste anti-Kamer van Koophandel-groep op Hallo! een feit.

Opvallend is dat je niet als ondernemer geregistreerd hoeft te zijn bij de Kamer om deel uit te maken van de Hallo!-gemeenschap. Ook potentiƫle ondernemers kunnen zich dus goed inlezen voordat ze aan hun hachelijke avontuur beginnen. Hallo! zou niet alleen gericht zijn op netwerken, maar vooral op het delen en uitwisselen van kennis.

Niet iedereen zit te wachten op een dergelijk initiatief. Waarom belastinggeld verspillen als we sinds 2002 al een soortgelijke website (HigherLevel) kennen, vraagt iemand zich af. Ook op Hallo! zelf zijn inmiddels al kritische geluiden te horen, zoals bij de ‘Ik ben de KvK liever kwijt dan rijk‘-groep.

Lees ook:LinkedIn favoriet, Twitter uptime bij ondernemers
Lees ook:Uw Voip-beheerder luistert mee!
Lees ook:Bouwen aan een succesvolle internetonderneming
Lees ook:Toveren met cijfers en miljarden weggooien
Lees ook:Ook Microsoft Office op het web

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>