Politie grijpt fietsendieven bij de lurven via Hyves en YouTube

Hilarisch nieuws uit de regio: de Utrechtse politie heeft drie jongemannen opgepakt die in maart een fiets van een agent hebben gestolen. Het rijwiel werd ontvreemd op het Janskerkhof, waarna de heren trots een filmpje plaatsten op YouTube. Helaas voor hen kwam dit filmpje onder ogen van de machtige arm der wet, die via een paar muisklikken op Hyves de daders kon achterhalen.

De politie is inmiddels bekend met websites als YouTube en Hyves en startte vorig jaar zelfs een proef met het speuren via internet naar criminelen. In maart werden nog diverse personen opgepakt vanwege illegaal wapenbezit, ook via Hyves.

Lees ook:Politie pakt daders massale diefstal smartphones Indian Summer
Lees ook:Belastingdienst beantwoordt vragen via Twitter
Lees ook:Politie Haaglanden volgt Oudjaarsnacht via social media
Lees ook:Weer aanhouding na foto’s op internet: man brengt Hitlergroet op politiemotor
Lees ook:‘Hi’ zeggen leidt tot politie-intimidatie (video)

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Politie grijpt fietsendieven bij de lurven via Hyves en YouTube

  1. Pingback: Weer aanhouding na foto’s op internet: man brengt Hitlergroet op politiemotor | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>