Na Gmail, Hyves en Facebook nu ook real-time kletsen via YouTube en Hotmail

Fervente gebruikers van Gmail, Hyves of Facebook zijn al een flinke tijd niet anders gewend, maar nu bieden zowel Windows Live Hotmail als YouTube in de nabije toekomst de mogelijkheid om real-time te chatten met vrienden en bekenden.

Bij Nederlandse Hotmail-gebruikers zou het al moeten werken, maar YouTube-eigenaar Google heeft ervoor gekozen de functie op dezelfde manier ‘uit te rollen’ als bij de introductie van Gmail: via invitaties.

Hieronder kun je zien hoe de chatfunctie werkt bij YouTube:

Lees ook:Hyves populairste zoekterm, iPad een van de snelst stijgende
Lees ook:GMail van Google haalt Microsofts Hotmail in
Lees ook:Google mag Gmail mag niet meer gebruiken
Lees ook:RTL verwijdert filmpjes van YouTube
Lees ook:Buma/Stemra: geen probleem met muziekvideo’s op YouTube

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>