Nieuwe iPhone 3GS eind juni in de winkel: TomTom haakt in op kompas-functie

De nieuwe iPhone 3GS is nog deze maand te verkrijgen in Nederland, zo meldt T-Mobile. Wat het apparaat precies gaat kosten is nog niet bekend. Wel zal het huidige model in ieder geval flink goedkoper worden. Hier alvast een eerste indruk.

Het Nederlandse bedrijf TomTom maakte alvast bekend een navigatiesysteem te lanceren voor de nieuwe iPhone, compleet met carkit. De iPhone 3GS is namelijk voorzien van een kompas.

Helaas is het voor Nederlandse iPhone-bezitters voorlopig nog niet mogelijk hun iPhone als modem te laten fungeren voor hun laptop. Volgens T-Mobile zou ‘tethering‘ het netwerk te veel belasten.

Lees ook:T-Mobile voert tethering in voor iPhone-klanten
Lees ook:T-Mobile: Skype via iPhone in Duitsland ‘verboten’, in Nederland geen probleem
Lees ook:Skype voor iPhone: vanaf vandaag verkrijgbaar
Lees ook:Vodafone verhoogt tarieven, verlaagt datalimieten mobiel
Lees ook:T-Mobile eet van twee walletjes

1 Reacties // Reageer

One thought on “Nieuwe iPhone 3GS eind juni in de winkel: TomTom haakt in op kompas-functie

  1. Peter

    The apple mannetjes jokken een beetje over het feit dat er tomtom op de iphone staat. Dat is niet waar! tomtom zit in de cradle gebouwd die je moet kopen voor je iphone en dat staat er ook groot op. Het is dus enorm diefstal/inbraak gevoelig. Bovendien kun je tomtom dus niet lopend gebruiken omdat het programma alleen virtueel aanwezig is op je Iphone. Ik wacht even op de Nieuwe SamSung die draaid op windows en heeft een 12 gig camera en geheugen uitbreidings vermogen.
    Is goedkoper en heeft een 1 touch vingerbediening en is ook eenvoudig in gebruik. Bovendien met KPN abbonnement te koop waardoor ik een betere bereikbaarheid heb dan T-Mobile.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>