GooApple: het beste van iPhone en Android in één toestel

Chinese fabrikanten brengen binnenkort de GooApple op de markt, een smartphone met het Apple iPhone design en het besturingssysteem Android 2.2 van Google onder de motorkap. Die Chinezen zijn ware profs in het kopiëren.

Het uiterlijk van de GooApple is identiek met die van de iPhone 4 van Apple. Zelfs de maatvoering klopt. Hierdoor zijn accessoires voor de iPhone 4 gewoon compatibel met de GooApple. Op de achterkant van de GooApple tref je niet het Apple-logo, maar zie je Andy met een appeltje op zijn buik.

De GooApple draait op Android 2.2 en de verschillende onderdelen van de interface lijken als twee druppels water op iOS van Apple. De GooApple heeft een 5 megapixel camera en een 1,3 megapixel camera aan de voorkant. De processor is van Qualcomm en staat volgens de GooApple-website garant voor een geweldige 3D gaming-experience. Verder bezit de GooApple de gebruikelijke eigenschappen die andere Android-telefoons ook hebben: 3G, WiFi, GPS en Bluetooth.

Kijk en huiver:

Lees ook:Apple lanceert in september snellere iPhone
Lees ook:Zo ziet de iPhone 5 er uit
Lees ook:Update: Google kondigt Nexus 5 op 14 oktober aan met Android 4.4 Kitkat (video)
Lees ook:Huawei Ascend P6: dunste smartphone ter wereld (video)
Lees ook:HTC presenteert supersnelle Sensation smartphone

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “GooApple: het beste van iPhone en Android in één toestel

  1. Pingback: Koopt allen een Blackberry deze zomer | En een laptop | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>