Trendwatcher Vincent Everts over digitale intimiteit (video)

Overal ter wereld is social media king. Mobiel internet, apps, e-commerce en de cloud. Twitter beheerst de media en mensen spenderen meer tijd op Facebook dan dat ze elkaar face2face spreken. Maar niet in het B2B en al helemaal niet in het technische B2B.

Bij bedrijven in de industrie, (installatie)techniek en bouw zijn accountmanagers, brochures, papieren magazines en beurzen nog steeds dominant.

Volgens trendwatcher Vincent Everts is dit stilte voor de storm en zullen de social media voor de industriële marketing snel essentieel worden.

Maar hoe ontwikkel je digitale intimiteit met je klant? Op die vraag geeft Vincent Everts antwoord op 8 april, hij is key note speaker tijdens het event waar de IndustrialSocialMedia Award wordt uitgereikt.

Vette cheque voor winnaar
De IndustrialSocialMedia Award wordt dit jaar voor de eerste keer uitgereikt aan een bedrijf uit het technische B2B dat heeft bewezen succesvol te zijn met social media. Na een spannende afvalrace strijden op 8 april de drie overgebleven genomineerde bedrijven om de eerste plaats. De winnaar krijgt een cheque van 5.000 euro ter beschikking gesteld door Quel Business Information die kan worden besteed aan online-marketing.

Ook valt tijdens het event de beslissing over de publieksprijs. Er kan ook nog tijdens het event zelf op de favoriet worden gestemd waardoor het tot op het laatste moment spannend blijft.

Vanwege het aantal plaatsen is het aantal aanmeldingen dat gehonoreerd kan worden beperkt! Meld u daarom nu aan en vul daarvoor het formulier in.

Lees ook:Kindle Fire voorbeeld van toekomstige tablet (video)
Lees ook:SAS wint prijs voor gebruik social media in aswolkcrisis
Lees ook:Bedrijven blijven worstelen met social media strategie
Lees ook:Onderzoek: Nederlandse merken benutten social media nauwelijks
Lees ook:Bedrijven slaan massaal aan het twitteren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>