Augmented reality-display gaat verder dan Google Glass (video)

Je daadwerkelijk in een 3D-wereld wanen. Dat kan door een augmented reality-display die Meta ontwikkelt. De startup heeft daarvoor via kickstarter inmiddels de beoogde 100.000 US dollar binnen gehaald. Dit bericht het TechnologieBlog.

Augmented reality is een van de technologie├źn die volop in ontwikkeling zijn. Google gebruikt AR voor het project Google Glass. De AR-display van Meta gaat door de manier van bedienen wel een stap verder waardoor de gebruiker de stap in de 3D-wereld kan zetten.

Lees ook:Justin Bieber gebruikt nieuwe Google-bril als agenda (video)
Lees ook:Concurrentie voor Google Glass | slimme bril Vuzix kost 1.000 dollar (video)
Lees ook:Google laat je de virtueel de mooiste plekjes zien (video)
Lees ook:Google Glass pas volgend jaar te koop
Lees ook:Kinect komt naar de auto (video)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>