Primeur: via Twitter aan Serious Request doneren

Dit jaar zijn social media volop aanwezig tijdens 3FM Serious Request, het jaarlijkse event om geld voor een goed doel in te zamelen. De laatste nieuwtjes vanuit het Glazen Huis, dat dit jaar in Leiden staat, zijn via Twitter, Facebook en Hyves te volgen.

Behalve 3FM Serious Request zijn ook Coen Swijnenberg, Gerard Ekdom en debutant Timur Perlin via Twitter te volgen. Een primeur is dat dit jaar voor het eerst ook geld via Twitter kan worden gedoneerd.

Glazen Huis

De drie DJ’s zitten tot en met 24 december zes dagen zonder eten opgesloten in het Glazen Huis. Daarmee vragen ze aandacht en zamelen ze geld in voor moeders die zijn beschadigd door oorlog en conflicten. Gisteren, de eerste dag van Serious Request, werd er bijna 300.000 euro ingezameld, ruim 20.000 euro meer dan vorig jaar op de openingsdag van de actie.

Serious Request wordt dit jaar voor de achtste keer georganiseerd. Vorig jaar werd in Eindhoven het recordbedrag van bijna 7,5 miljoen euro opgehaald.

Wat vind je van de nieuwe Twitter?

  • Ik weet het niet, nog niet geprobeerd (30%)
  • Ik vind het niets, ik wil de oude Twitter terug (28%)
  • Geen mening (24%)
  • Super, goede verandering (18%)
Loading ... Loading ...

 

Lees ook:Uitzendingen Serious Request voor het eerst live in HD
Lees ook:Volg Serious Request via live stream, webcam of TV
Lees ook:Serious Request haalt via Twitter duizenden euro’s op
Lees ook:Serious Request heeft Crowd Control Room (audio)
Lees ook:Verkoop 1 miljoen Lumia-telefoons zet Nokia niet op winst

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>