Vodafone verlaagt kosten mobiel internet in Europa

Vodafone gaat de kosten voor internet op mobiel en smartphone in zestien Europese landen fors verlagen. Dat werd tijd!

Met de bundel Internet op Reis kunnen Vodafone-klanten voor twee euro extra per dag maximaal 35MB aan data gebruiken. Voor vijf euro boven op het bestaande abonnement kan de gebruiker een maand lang het internet op met een datalimiet van 1GB.
De Europa-bundel is geldig in België, Duitsland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Portugal, Roemenië, Spanje, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland. Gebruikers die bijna de limiet van hun buitenlandbundel hebben bereikt worden door Vodafone gewaarschuwd.

Lees ook:Mobiel internet in Nederland duurder dan in buitenland
Lees ook:Roofkunst nazi’s op internet
Lees ook:Gratis app van de dag (video)
Lees ook:App Sunday: Wintersport | Beetje skigebied heeft een app
Lees ook:Boekhandel Selexyz mengt zich in e-reader battle

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>