T-Mobile censuur smartphone-gebruiker | T-Mobile = God

T-Mobile kun je wel om een boodschap sturen. Eerst verkopen ze je een smartphone-abonnement met onbeperkt internet.

En als ze de buit binnen hebben vertellen ze dat ze je mobiele verkeer deels gaan blokkeren, omdat het netwerk van T-Mobile het niet aankan.

Daar maak je geen vrienden mee. Dat moeten ze bij T-Mobile toch weten.

T-Mobile heeft niet alleen een capaciteitsprobleem, anders kom je niet met dit soort maatregelen. T-Mobile heeft ook een communicatieprobleem.

Lees eens de koppen van enkele media over de smartphone-censuur van T-Mobile:

Wat is er nu aan de hand? Op de website van T-Mobile word je niets wijzer. Daar draait de smartphone-marketing op volle toeren. En ze zullen wel gek zijn iets te zeggen over het afknijpen van je abonnement.

Wat is er dan wel aan de hand? T-Mobile wil gaan bepalen wat de belangrijkste functies van jouw smartphone zijn. Wanneer jij je smartphone anders gebruikt dan wat volgens T-Mobile gewoon is, dan loop je de kans te worden afgeknepen zodra het netwerk van T-Mobile het niet meer aan kan.

Dat is net zo iets als dat minister-president Mark Rutte gaat bepalen in welke auto je moet rijden, welke brood je moet eten, welke nieuwszender je moet volgen.

T-Mobile gaat dus bepalen welke functies van mijn smartphone belangrijk zijn! Als T-Mobile vindt dat YouTube in tijden van overbelasting van het netwerk niet belangrijk is, komen je filmpjes niet door. Daarmee had T-Mobile tijdens de grote brand op Moerdijk bepaalt wat wel en niet belangrijk was.

T-Mobile als BIG BROTHER, T-Mobile als GOD, OMG!

Lees ook:Hyves start mobiel netwerk
Lees ook:Telco’s pesten klanten om duurdere abonnementen aan te smeren
Lees ook:Veel meer Nieuwjaarswensen via social media | verdubbeling mobiel dataverbruik
Lees ook:The Pirate Bay niet geblokkeerd
Lees ook:Nieuw mobieltje Disney | Geen dag zonder Donald Duck

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “T-Mobile censuur smartphone-gebruiker | T-Mobile = God

 1. iPhoneclub.nl

  Heb je ons artikel ook werkelijk gelezen of dacht je dat je er met even koppen snellen wel was? We zijn voor zover ik heb kunnen controleren de enige website die het ongewenste effect op netneutraliteit ook daadwerkelijk in het artikel hebben benoemd, terwijl de artikelen op de andere websites een stuk kritieklozer waren …

    /   Reply  / 
 2. Gert Meijboom Auteur

  Ik heb jullie stukje gelezen, net als de andere artikelen die ik noem.
  Kritisch kan ik jullie stukje trouwens niet noemen. Wel onleesbaar voor de gemiddelde smartphone-gebruiker. Maar daar hoeven jullie je niets van aan te trekken, jullie zijn immers voor de iPhone-addicts.
  De enige kritiek die ik lees, komt van de mensen die gereageerd hebben. Die lijken beter te begrijpen waar het om gaat, dan jullie.
  Waarom zet je je naam er trouwens niet bij?

    /   Reply  / 
 3. iPhoneclub.nl

  Omdat ik reageer vanuit onze website, niet op persoonlijke titel. Maar bovenstaande is geschreven door Jean-Paul Horn, als je het graag wilt weten. Ik hoef me verder niet te verschuilen, maar vond mijn persoonlijke naam niet zo interessant verder voor de reactie.

    /   Reply  / 
 4. Gert Meijboom Auteur

  Ik vind het een kwestie van beleefdheid bij een reactie mijn naam te vermelden.

    /   Reply  / 
 5. Pingback: Apple verkoopt nu zelf simlockvrije iPhone 4 en iPhone 3GS | NieuweMedia

 6. Pingback: Mobiel internet in het buitenland: shoppen voor je vakantie | NieuweMedia

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>