Samsung: nieuwe Galaxy Tab en dunste smartphone ooit

Samsung heeft op het Mobile World Congress in Barcelona de opvolger van haar redelijk succesvolle Galaxy Tab aangekondigd: de Galaxy Tab 10.1 (zie filmpje).

De tablet wordt met zijn 10,1-inch beeldscherm (1280 x 800 pixels) een stuk groter worden dan zijn 7-inch voorganger. En volgens Samsung wordt de Galaxy Tab 10.1 ook een stuk lichter en dunner dan de vorige. De tablet moet in het tweede kwartaal van dit jaar op de markt komen. De strijd met Apple gaat door.

Samsung kondigde ook een opvolger van de Galaxy S smartphone aan, de Galaxy S II (zie tweede filmpje), die draait op Android 2.3. Van de Galaxy S zijn er wereldwijd ruim 10 miljoen verkocht. Ook de nieuwe smartphone moet in het tweede kwartaal in de winkel liggen. Volgens Samsung wordt het de dunste smartphone ooit.

Lees ook:Apple iPad of Samsung Galaxy Tab: too close to call
Lees ook:Apple dwingt Samsung tot prijsverlaging nieuwe Galaxy Tab
Lees ook:Mobile, smartphone, tablet: de strijd om de consument
Lees ook:Samsung verscheept 5 miljoen Galaxy Notes
Lees ook:Teaser Samsung Galaxy Note II online: volgende week verwachte aankondiging (video)

1 Reacties // Reageer

One thought on “Samsung: nieuwe Galaxy Tab en dunste smartphone ooit

  1. Samsung Galaxy S2

    De Galaxy S II heeft absoluut de potentie om zijn voorganger te evenaren. Eigenlijk kun je stellen dat de laatste technologie is verwerkt in de Galaxy S II. Nu is het afwachten waarmee HTC gaat komen op de MWC.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>