Eerste Facebookmobielje INQ Cloud Touch nu verkrijgbaar

Na de Twitter-televisie is nu de eerste Facebook-telefoon op de markt. De INQ Cloud Touch heeft een FM-radio, een 5-megapixel camera, gps, bluetooth, wifi en complete Facebook-integratie. De INQ Cloud Touch kost ongeveer 340 euro.

De INQ Cloud Touch draait op het Android 2.2 besturingssysteem. De smartphone heeft een beeldscherm van 3,5 inch met een resolutie van 480 bij 320 pixels. Hij is uitgerust met een 800MHz Qualcomm MSM7227 processor.


Voor wie nog niet warm loopt voor dit toestel maar wel voor Facebook-integratie op z’n smartphone, moet nog even wachten. Later dit jaar komt in ieder geval HTC met twee Facebook-mobieltjes: de HTC Salsa en de HTC ChaCha.

Lees ook:Facebook en HTC werken samen aan smartphone
Lees ook:Nexus 4 eind november te koop (video)
Lees ook:Aldi’s topmodel smartphone met dualsim ligt in de winkel
Lees ook:Facebook breidt app uit met Find Friends Nearby: vind vrienden in je buurt!
Lees ook:44 miljoen nieuwe singles op Facebook

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>