Mobiel internet ook bij T-Mobile duurder

Je kon er op wachten. Ook T-Mobile heeft, na KPN en Vodafone, een verhoging van de prijs van mobiel internet aangekondigd. Vanaf 15 augustus kunnen klanten van T-Mobile kiezen uit een Smart Start-, Smart Plus- of iSmart-abonnement. Het wordt allemaal duurder, maar onbeperkt mobiel internet blijft mogelijk.
Smart Start is voor mensen die meer sms’en en bellen dan dat zij gebruik maken van mobiel internet. Smart Plus is voor mensen die van alle functies ongeveer evenveel gebruikmaken en iSmart is voor mensen die veel online zijn.

T-Mobile start 15 augustus met de verkoop van de nieuwe Smart-abonnementen. Bij Vodafone zijn de duurdere abonnementen vandaag ingegaan. Bij KPN gebeurt dat op 5 september. Bij alle telecom-reuzen is de prijs van mobiel internet omhoog gegaan.

Lees ook:Mobiel internet fors duurder | Meer regels van kabinet Rutte
Lees ook:Mobiel internet in Nederland duurder dan in buitenland
Lees ook:Google start eigen mobiel netwerk
Lees ook:Mobiel internet minder snel dan beloofd: T-Mobile met iPhone beste combinatie
Lees ook:Mobiel internet in het buitenland: shoppen voor je vakantie

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mobiel internet ook bij T-Mobile duurder

  1. smart formuleren

    Ik vind het jammer dat het mobile internet niet meer onbeperkt is en dat het opeens zoveel duurder wordt. Maar er moet natuurlijk overal geld aan verdient worden in de maatschappij van vandaag zou zelf niet anders doen.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>