Aldi’s topmodel smartphone met dualsim ligt in de winkel

Binnen 24 uur na lancering van de eerste smartphone die Aldi op de markt bracht, was het simlockvrije toestel in alle filialen uitverkocht. De messenger phone met qwerty toetsenbord en dual sim slot was nergens meer te krijgen.

Daarmee overtreft de introductie van het eigen merk Wolfgang van Aldi de verwachtingen. Voor de supermarktketen reden om  het eerder aangekondigde ‘topmodel’, naar voren te halen. De Wolfgang AT-AS43D is sinds gisteren bij de ALDI filialen te koop.

Ook dit toestel heeft een dual sim, twee simkaarten die tegelijkertijd kunnen worden gebruikt. Hierdoor wordt het mogelijk om bij de ene provider een voordelige belbundel te nemen en bij de andere een voordelige internetbundel. Ook kunnen zakelijke en privénummer in één apparaat worden gecombineerd.

De Wolfgang AS43D heeft een 4,3 inch scherm met een resolutie van 800×480 pixels en draait op Android 2.3. Het werk- en een intern opslaggeheugen zijn elk 512MB. Het toestel heeft een processor van Qualcomm met een kloksnelheid van 1GHz. Verder heeft de AS43D GPS voor navigatie, multitouch bediening, twee camera’s en  3G verbinding.

Het toestel kost 180 euro.

Tablet

Aldi startte eerder de verkoop van een goedkope tablet, berichtte het NieuweMediaBlog al.

Lees ook:Wolfgang AT-B26D voor 50 euro bij Aldi te koop
Lees ook:Wolfgang AT-AS45IPS op 16 februari bij Aldi in de schappen
Lees ook:Wolfgang AT-AS40SE vanaf 11 mei weer bij Aldi te koop (video review)
Lees ook:Aldi start verkoop eigen smartphone
Lees ook:Aldi-tablet van 299 euro heeft gratis apps

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Aldi’s topmodel smartphone met dualsim ligt in de winkel

 1. Bert

  Vreemd dat er in de folders staat dat deze telefoon volgende week pas in de aanbieding is… Te vroeg gepost?

    /   Reply  / 
 2. Petra

  zelfs naar de Aldi geweest en weer weggestuurd om volgende week dan toch te kunnen kopen…………..

    /   Reply  / 
  1. Marguerite Tachet Auteur

   Dank voor de reacties, de redactie heeft zich gebaseerd op persinformatie, zie: deze link De leverancier houdt ook de 14e als datum aan waar ook andere berichtgeving op is gebaseerd.

     /   Reply  / 
  2. Rob

   Als u weg gestuurd wordt bij de Aldi kan u nog altijd op mijn site terecht volgende week zelf model met android 4.0. En de hele site draait in https, en u kunt gemakkelijk afrekenen met ideal. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.

   Groet,

   Dual Sim Card

     /   Reply  / 
 3. Ben

  Zijn die dual sim toestellen nog een beetje praktisch? Hoe gaat het als je op beide nummers gebeld wordt? En kun je zelf instellen dat je standaard met een bepaald nummer wilt bellen of is dat elke handmatig kiezen?

    /   Reply  / 
 4. Bert

  Wanneer ik gebeld word op het ene nummer dan is de verbinding bij de andere simkaart volledig weg. Weet niet of dit normaal is of dat het aan mijn toestel ligt. Maar dit toestel is niet zo fijn/snel als iedereen doet geloven. Ik had liever meer geld geïnvesteerd in een goede telefoon. Helaas dat het scherm barst gevoelig is en er bij mij al flinke barsten op zitten anders had ik m ingeruild.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>