Motosmart: Android-smartphone voor ‘maar’ 126 euro

Een bedrag van 126 euro. Meer hoef je niet bij de kassa af te rekenen als je de Motosmart koopt, een budget-smarpthone die Motorola heeft aangekondigd.

De Motorola Motosmart is het kleinere zusje van de Motorola Motoluxe. Het toestel is compleet, maar beschikt niet over de allerlaatste technische snufjes en specs.

Zo draait de smartphone op het verouderde besturingssysteem Android 2.3 en is het 3,5 inch-scherm met een 480 bij 320 pixels resolutie bescheiden.

Het binnenwerk is met een processor van 600MHz niet indrukwekkend en het geheugen beperkt (165MB, uitbreidbaar middels microSD).

Gezien de lage prijs is de connectiviteit daarentegen uitstekend met 3G/HSDPA, WiFi, push e-mail, aGPS en Bluetooth 4.0.

Vanaf eind juli ligt de Motosmart in het Verenigd Koninkrijk in de winkels, daarna volgen andere Europese landen. Het is nog onduidelijk of het toestel ook in Nederland op de markt komt.

Lees ook:Aldi verkoopt vanaf vandaag ook een tablet
Lees ook:Sony levert nieuwe Xperia Tablet S
Lees ook:Motorola stort zich op Android
Lees ook:Mediamarkt verkoopt vanaf 4 september Google Nexus 7
Lees ook:VS heeft eerste Super Wifi

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>