Waterdichte Sony Xperia Go ligt in de winkel

Vanaf deze week ligt de waterbestendige Sony Xperia Go in de winkel.

De opvolger van de Sony Ericsson Xperia Active is IP67 gecertificeerd. International Protection geeft de beschermingsgraad van behuizingen aan, 6 staat voor stofdicht en 7 voor waterdicht 30 minuten lang 1 meter onder water.

De Sony Xperia Go heeft een 3,5 inch Reality Display en is met de afmetingen van net 11 centimeter 6 centimeter breed erg compact.

Behalve dat de Android smartphone robuust is, biedt het toestel indrukwekkende specificaties voor z’n geld.  Zo draait onder de motorkap een 1 GHz dual-core processor waardoor het toestel erg snel is. Dat is vooral bij het gebruik van de camera te merken die in no time opstart. Door de Mobile Bravia Engine van Sony is bovendien het beeld haarscherp.

Lees ook:Sony lanceert eind deze maand Xperia TX
Lees ook:Sony kondigt goedkope Xperia M aan (video)
Lees ook:T-Mobile komt met James Bond-versie Sony Xperia T (video)
Lees ook:Sony tipo dual heeft ruimte voor 2 simkaarten
Lees ook:Wolfgang AT-AS45IPS op 16 februari bij Aldi in de schappen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>