Wolfgang AT-AS45IPS op 16 februari bij Aldi in de schappen

Volgende week zaterdag (16 februari) ligt er weer een budget-smartphone in de schappen van de Aldi: de Wolfgang AT-AS45IPS. Het toestel kost 229 en heeft betere specificaties dan z’n voorganger: de  AT-AS45 die voor hetzelfde bedrag over de toonbank ging.

De Wolfgang AT-AS45IPS draait op Android 4.1 Jelly Bean en heeft  een IPS-scherm.

Daardoor is de helderheid van het beeld en de kleurweergave beter dan het eerdere toestel. Bovendien zijn ook de inkijkhoek en het contrast hoger dan de voorgaande versies.

Specs
Onder de motorkap van de Wolfgang AT-AS45IPS zit een1GHz dual-core processor. Het toestel heeft twee camera’s met een resolutie van 8-megapixel aan de achterzijde en 3-megapixel aan de voorzijde en wordt standaard geleverd met een 16GB microSD card van SanDisk.

Net als alle andere Wolfgangs van Aldi heeft ook dit apparaat een dubbel sim-slot waardoor bijvoorbeeld een zakelijk en een privénummer in één toestel gecombineerd kunnen worden.

De voorrraad is beperkt waardoor naar de verwachting dit nieuwste model niet lang in de winkel zal liggen.

Lees ook:Aldi’s topmodel smartphone met dualsim ligt in de winkel
Lees ook:Wolfgang AT-AS40SE vanaf 11 mei weer bij Aldi te koop (video review)
Lees ook:Wolfgang AT-B26D voor 50 euro bij Aldi te koop
Lees ook:Sony tipo dual heeft ruimte voor 2 simkaarten
Lees ook:Sony lanceert eind deze maand Xperia TX

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wolfgang AT-AS45IPS op 16 februari bij Aldi in de schappen

 1. Brian

  Ik raad aan om eerst wat reviews op te zoeken over dit toestel voordat je hem koopt, en daarmee bedoel ik reviews van iemand die de telefoon al een tijdje in gebruik heeft. het vorige toestel kreeg ook erg goed reviews van de consumenten bond. Maar als je de reacties leest van de mensen die de telefoon echt gekocht hebben, dan kun je alleen maar concluderen dat het een telefoon van niks is. ga naar de site van Aldi en lees de reacties zelf als je nog niet overtuigd bent.

    /   Reply  / 
 2. Mischa

  Jaaaah, vooral gaan miepen over een smartphone van 229eu…. Dat ie anders is dan je Iphoney van 800eu… Slapen doen we ‘s nachts, Brian…

  Voor dat geld heb je een duo-sim smartphone met de meeste functionaliteiten die je van een smartphone mag verwachten. Is ie snel? Nee. Is ie betrouwbaar? Best wel. Lange levensduur batterij? Dat ook weer niet maar wel voldoende. Je-van-het om mee uit te sloven naar je Iphoney vrienden? Nee… Maar wat verwacht je voor 229eu?

  Ik zeg: super aktie van Aldi die de Skoda van de smartphonesop de markt brengt; zeer zeker value for money.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>