Wolfgang AT-AS40SE vanaf 11 mei weer bij Aldi te koop (video review)

De Wolfgang AT-AS40SE is vanaf 11 mei as weer bij Aldi te koop. De razendpopulaire budgetsmartphone lag in maart ook al in de schappen, maar was toen in no time uitverkocht.

Alle toestellen van de Wolfgang-lijn worden in China gemaakt en hebben als een van de weinige smartphones dual sim-ondersteuning waardoor bijvoorbeeld een zakelijk- en een privé telefoonnummer in één toestel kunnen worden gebruikt.

Veel specs voor 119 euro
De Wolfgang AT-AS40SE is met 119 euro aantrekkelijk geprijsd en heeft toch flink wat specs, waaronder de 1 GHz dual-core processor, het 4 inch beeldscherm met een behoorlijk hoge beeldschermresolutie van 480 bij 800 pixels.

Verder heeft de smartphone een 5 megapixelcamera aan de achterkant en een VGA-camera aan de voorkant voor videotelefonie. De opslagcapaciteit van 4 gigabyte kan met MicroSD geheugenkaarten worden uitgebreid tot maximaal 32 gigabyte.

Het toestel draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Er is al een update beschikbaar zodat de Wolfgang AT-AS40SE kan worden bijgewerkt naar Android 4.1 Jelly Bean, nu het het meeste gebruikte besturingssysteem op Android-toestellen.

Aldi kwam ook met een goedkope tablet, bericht het TechnologieBlog eerder al.

Lees ook:Wolfgang AT-B26D voor 50 euro bij Aldi te koop
Lees ook:Aldi-tablet van 299 euro heeft gratis apps
Lees ook:Wolfgang AT-AS45IPS op 16 februari bij Aldi in de schappen
Lees ook:Aldi’s topmodel smartphone met dualsim ligt in de winkel
Lees ook:Aldi start verkoop eigen smartphone

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>