Facebook-gebruikers: waar komen ze vandaan?

Facebook heeft meer dan 500 miljoen gebruikers, maar waar komen ze vandaan? Pingdom heeft een poging gedaan de gebruikers per land te inventariseren.

De grootste groep gebruikers komt uit de USA, niet zo vreemd als je weet dat Facebook daar zijn basis heeft. De gebruikers uit de top tien-landen zijn verantwoordelijk voor 58% van het gebruikersverkeer.


De top tien-landen worden gevolgd door Maleisië (12 miljoen), Spanje (12 miljoen), de Filippijnen (10 miljoen), Australië (9,1 miljoen), Argentinië (8,2 miljoen), Taiwan (8,2 miljoen), Colombia (7,5 miljoen), Brazilië (6,2 miljoen), Chili (6,2 miljoen) en Thailand (6,2 miljoen).

Lees ook:Nederland buiten de top tien van beste ICT economieën
Lees ook:Apple skipt G4 op iPad
Lees ook:Facebook hard op weg wereldwijd Nr 1 te worden
Lees ook:In Brazilië komt IPHONE met Android op de markt
Lees ook:Android apps worden vooral op zondagavond gedownload

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>