Social media voorspellen de winnaar van TVOH: Paul Turner

Kan social media de winnaar van The Voice of Holland voorspellen. Dat is de vraag die experts bezig houdt sinds de populaire TV Show grootschalig de verschillende social mediaplatofrms inzette.

Volgens de Groningse website Wiewintthevoice.nl kan een populariteitsmeting op sociale media, zoals Twitter, Hyves en Facebook, uitwijzen wie de Voice gaat winnen. Zoals dat er nu naar uitziet wordt het Paul Turner die in deze peiling royaal voor ligt op favoriet Chris Hordijk. Iris Kroes zou derde worden en Edwin Nyhoff wordt laatst.

Terwijl deze finalisten vanavond om de eerste plaats strijden, zend de Telegraaf de spetterende Second Screen finaleshow uit die wordt opgeluisterd door Leonie Meijer en Jennifer Ewbank.

Ook Barrie Stevens en stylist Tom Sebastian zijn in De Telegraafstudio en er wordt live geschakeld met onder andere het fancafé van Iris Kroes in Drachten.

Het programma begint om 20.05 uur en is te volgen via de Telegraaf.nl en via Hyves.

Lees ook:Misser voorspelling social media: Iris Kroes wint TVOH, niet Paul Turner
Lees ook:Via Twitter winnaars sing off #TVOH van vanavond uitgelekt
Lees ook:Telegraaf neemt Hyves over
Lees ook:#deletejehyves na overname Telegraaf
Lees ook:Te veel gedronken? Niet posten op Twitter, Hyves, Facebook !

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>