Update: Surface Pro vanaf 14 februari in NL te koop

De Surface Pro, de tablet van Microsoft met bijpassend toetsenbord, is vanaf 14 februari in Nederland te koop. Gezien de verkoophit in de Verenigde Staten zou het apparaat ook in ons land wel eens een succes kunnen worden.

In de VS en Canada was de 128GB-versie van de Surface Pro op een paar plaatsen al na een paar dagen uitverkocht. Dit meldt  BN De Stem op basis van berichtgeving van Microsoft.

Het 64 GB-model zou nog wel in (web)winkels te koop zijn. Wat het apparaat in Nederland gaat kosten, is nog niet bekend. In de VS gaat de Surface Pro in de 64 GB-versie voor 899 US dollar over de toonbank. Het 128 GB-model kost daar 899 dollar. Het is onduidelijk of dat inclusief het toetsenbord is.

Update:
Niet de Surface Pro is vanaf 14 februari in Nederland te koop, maar de Surface RT. In Amsterdam staat een tijdelijke Microsoft-winkel, waar Microsoft de tablet promoot.  Met dank aan alle oplettende lezers die de redactie hier op wezen.

Lees ook:Microsoft’s Surface Pro eind mei in Nederland te koop
Lees ook:Microsoft’s Surface Pro eind januari te koop
Lees ook:Upgrade Microsofts Surface en Pro (hands on video’s)
Lees ook:Microsoft Surface Pro 30 mei in NL te koop (video)
Lees ook:Is het een tablet of laptop? Het is een Windows 8 device!

9 Reacties // Reageer

9 thoughts on “Update: Surface Pro vanaf 14 februari in NL te koop

 1. Do

  Onzin. Waar is je bron?

  De gewone Surface is vanaf de 14e te koop. Over de Surface Pro is nog niets bekend.

    /   Reply  / 
 2. Do

  Dat gaat over de Surface RT, de prijs in het artikel klopt overigens ook niet, de 64GB-variant van de Surface Pro kost 899 dollar en dan moet je er nog een los toetsenbord bij kopen, die zit er standaard niet bij.

    /   Reply  / 
 3. Ap0c

  De surface RT komt op 14 februari uit in Nederland. De pro kunnen we over een paar maanden verwachten waarschijnlijk.

  Zwaar slecht op de hoogte hier…

  Overigens ga ik er meteen 1 halen zodra de pro wel hier verschijnt.

    /   Reply  / 
 4. Ap0c

  Ik denk eigenlijk dat ze hier dondersgoed weten dat het over de RT gaat maar ze willen zo wat bekijks trekken met mensen zoals ons die zich eraan ergeren. wel slimme truuk om toch nog een paar bezoekers te krijgen.

    /   Reply  / 
 5. Do

  Die gedachte is bij mij inderdaad opgekomen. ;)

    /   Reply  / 
 6. Marguerite Tachet Auteur

  Vriendelijk dank voor alle reacties. Het is niet de bedoeling van de redactie geweest om op deze wijze lezers te trekken. Het wss simpelweg een redactionele fout die met een update in de tekst inmiddels is hersteld.

    /   Reply  / 
 7. Robert de Carpentier (Hoogland)

  Jullie zijn net zo dom als mijn vrouw lelijk is!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>