NU.nl breidt uit: na Dnews.de ook persoonlijk met NUik.nl

Het gaat goed met NU.nl. De best bezochte nieuwspagina van Nederland kent sinds kort ook een Duitse variant: Dnews.de. Het doeltreffende concept – ‘Nachrichten auf einen Blick‘ – wordt in de toekomst wellicht ook uitgebreid naar landen als BelgiĆ« en Frankrijk. Sinds gisteren is echter ook de stap naar een persoonlijke nieuwspagina gezet, met de lancering van NUik.nl.

Het idee van een persoonlijke startpagina met nieuws is niet nieuw, zo heeft Google de dienst iGoogle en Microsoft Live Mesh. Maar met een bereik als dat van NU.nl en aanvullende websites als NUzakelijk, NUfoto, NUvideo, NUsport en NUjij kan NUik nog best eens interessant worden.

Lees ook:LinkedIn Today: nieuws uit je eigen netwerk en je vakgebied
Lees ook:Google-ads voor terroristen Mumbai
Lees ook:Microsoft waarschuwt gebruikers Xbox: Modern Warfare hack
Lees ook:Na Amazon opent ook Google zijn muziekwinkel
Lees ook:Haalt Twitter 2011? | breakfast with big brother

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>