Twitter ontkent overname-gesprekken Google: voor geen miljard!

Google is met Twitter in gesprek over een overname van de microblogdienst, zo gonsde het de afgelopen dag op internet. Inmiddels wordt dit bericht alweer tegengesproken en definitief verwezen naar het rijk der fabelen. Volgens Techcrunch – de website die het ‘nieuws’ als eerste publiceerde – zou Twitter meer dan 250 miljoen dollar waard zijn. Maar volgens ingewijden zou Twitter-CEO Evan Williams zijn kindje zelfs niet van de hand doen voor 1 miljard dollar.

“Hij zou wel even met zijn ogen knipperen, maar zou het niet doen”, wordt gezegd in dit artikel. Het officiële Twitter-statement lijkt ook niet te wijzen richting een op handen zijnde overname van een gigant als Google of Microsoft: “Our goal is to build a profitable, independent company and we’re just getting started“.

Lees ook:Apple denkt aan miljoeneninvestering in Twitter
Lees ook:Yahoo! vindt Microsoft-bod te laag en zoekt aansluiting AOL
Lees ook:Twitter koerst af op omzet van 1 miljard dollar
Lees ook:Beursgang Twitter: introductiekoers hoger dan verwacht
Lees ook:Beursgang Twitter moet miljard dollar opleveren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>