Twitter-kerkdienst vanuit Amsterdam

In de Vincentiuskerk aan de Jakob van Lennepkade in Amsterdam wordt zondag 26 september een Twitter-kerkdienst gehouden. Aan de dienst wordt meegewerkt door protestanten, katholieken, humanisten, boeddhisten, islamisten, hindoeisten en joden.

Er wordt gezongen, gemusiceerd, gemediteerd en er is plaats voor theater en de eigen verhalen van bezoekers. De bijeenkomst begint om 14.00 uur en zal naar verwachting de hele middag duren. Tijdens de bijeenkomst kan via Twitter gereageerd worden door gebruik te maken van de hashtag #twitterdienst.

Lees ook:McDonalds in fout op Twitter (audio)
Lees ook:Discussie op Twitter na zelfmoord Tim Ribberink
Lees ook:Zeer korte verhalen (zkv’s) op Twitter
Lees ook:Antisemitische # Feyenoordsupporters bestrijden door te negeren
Lees ook:Schietpartij Alphen leidt tot stortvloed aan Twitter-berichten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>